Disclaimer

Algemeen

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Valebo! Human Resources Development. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site mag, tenzij anders aangegeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijk toestemming vooraf van Valebo! Human Resources Development. 

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, sluit Valebo! Human Resources Development iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is. 

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Valebo! Human Resources Development worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.


Privacy

Valebo! hecht veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens die wij eventueel via de website ontvangen. Deze gegevens zullen nooit zonder uw medeweten en instemming beschikbaar gesteld kunnen worden aan derden.

Download hier:   Privacy Statement 2018